10 vanliga frågor

Kontakta gärna oss på support@drinkmana.se eller ring oss.

Vanliga frågor

Är StarterKit automatiskt inkluderad i min beställning (manaflaska och mätsked)?

Flaska och mätsked ska beställas separat. Du kan helt enkelt  lägga till startpaketet för 150 SEK och mätsked för 50 SEK till din beställning i vår webbshop www.drinkmana.se. Däremot ingår det nu en enklare skopa med Pulvret.

Vad är priset på Mana?

Den minsta enheten i Mana Drink med 12 flaskor kostar 389 SEK. Den minsta enheten manapulver med 35 måltider kostar 589 SEK.

Hur börjar jag dricka Mana?

Mana pulver och dryck kan konsumeras dagligen. Det är upp till dig om du vill dricka Mana till frukost, lunch eller varenda måltid. Om du bara vill äta  Mana rekommenderar vi att du går igenom introduktionen steg för steg och inte ersätter alla måltider från dag ett. I allmänhet behöver din matsmältning minst en vecka för att anpassa sig. Men detta varierar från person till person och beror främst på tidigare matvanor.

Vad är skillnaden mellan Mana Dryck och Mana pulver?

Mana Dryck levereras färdig att dricka i en tetrapack – bara skaka, öppna och drick. Du behöver inte oroa dig för rätt dosering eller blandning. En annan skillnad ligger i smaken. Vi beskriver smaken av manadrycken som smaskig, krämig och färsk.

Även näringskompositionen i Mana Dryck är väsentligen identisk med den hos Mana-pulver, det finns bara några skillnader:
Mana Drink innehåller ingen HMB och ingen Xanthan (det finns ett cellulosabaserat förtjockningsmedel istället) och innehåller en annan (men fortfarande hög) mängd fiber. Både manapulver och manadryck har en hållbarhetstid på upp till ett år.

Hur smakar Mana?

Smaken av manapulver hölls avsiktligt neutral. Det kan jämföras med en subtilt söt gröt. Manas neutrala smak gör att du, slutanvändaren, kan kombinera den med nya smaker enligt dina önskemål. Du kan också använda frukt, kaffe, kanel, dina favoritgrönsaker och nya kryddor.

Mana Dryck har en utsökt, krämig och uppfriskande smak. Till skillnad från manapulver är det mjukare och smaken av havre är mindre intensiv. I den närmaste framtiden planerar vi att introducera olika smakvarianter av Mana Drink.

Kan jag beställa ett prov?

Den minsta enheten vi levererar består av 35 mana måltider eller 12 manadrycker.

Kan jag gå ner i vikt med Mana?

Om mängden delar som konsumeras är korrekt kan du gå ner i vikt med Mana. För att gå ner i vikt måste du följa en grundläggande regel: ditt kaloriintag bör vara lägre än kaloriförbrukningen.

En av de största fördelarna med Mana Pulver och Mana Dryck är de enkla doserna och den detaljerade näringsinformationen. De låter dig hålla koll på konsumerade kalorier och näringsämnen vid varje måltid. Du kan enkelt anpassa dina dagliga måltider till dina specifika näringsbehov.

Vi får många frågor om viktminskning och optimal daglig kaloriintag. Faktum är att dessa värden är mycket individuella och beror på många faktorer som kön, ålder, vikt och fysisk aktivitet (vilket är mycket viktigt för viktminskning). Om du undrar vad ditt optimala energiintag för viktminskning är kan kalorieräknare eller appar på nätet ge dig all information du behöver. Här hittar du ett exempel, men det finns flera källor på nätet.
http://matkalkyl.se/berakna-energibehov-kcal.php

Om du väljer att gå ner i vikt med Mana, allt du behöver göra är att bränna mer kalorier än du absorberar dagligen. Kom ihåg att mana är en balanserad måltid och inte ett kosttillskott.

Är mana lämplig för gravida eller vid  amning?

Manapulver och manadryck är lämpliga för alla vuxna (från 18 år utan ytterligare åldersbegränsning). Manas sammansättning utformades i enlighet med de rekommenderade dagliga intagningsvärdena för en genomsnittlig vuxenperson som publicerades av WHO och EFSA. Gravida kvinnor eller ammande kvinnor har andra näringsbehov (till exempel kan det rekommenderade dagliga intaget av vissa vitaminer eller mineraler vara högre). Rådgör alltid med din läkare.

Hur lång tid tar det för att få min beställning?

Om inte annat anges på vår hemsida, kommer beställningar att skickas en arbetsdag efter beställning. I Sverige, Danmark och Finland levererar vi med Bring, . När beställningen har lämnat vårt hus kommer du att få en bekräftelselänk per post. Med den här länken kan du följa din beställning. Om du inte har fått ett spårningsnummer kontaktar du vår kundtjänst.

Kan jag få Mana-beställningar utomlands?

Beställningar utomlands är möjliga via vår engelska eller tyska webbutik. Vill du däremot beställa till Sverige, Danmark eller Finland så är det www.drinkmana.se du beställer ifrån.

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Kontakta oss

Kontakta oss gärna.
+46 33 720 11 21
Vardagar 08.00-17.00

Via mail

support@drinkmana.se
Vi svarar så fort vi har möjlighet

Sociala medier
Instagram
Våra värderingar

Koldioxidavtryck
Kliniska studier
Teknologi

Om Mana

Vår Story
Vi Som Jobbar Här
Vanliga frågor
Lediga tjänster